تحریم دو شرکت چینی بزرگ به بهانه ارتباط با ارتش چین توسط ترامپ-راهبرد معاصر
عراقچی: نحوه تعامل ما با سوریه بستگی به رفتار طرف مقابل دارد وزیر خارجه آمریکا: از سرعت سقوط نظام اسد متعجب شدیم عراقچی: آماده ورود به مذاکرات سازنده و بدون تاخیر در خصوص برنامه هسته‌ای هستیم دیدار ابومحمد الجولانی با وزرای خارجه فرانسه و آلمان احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت خارجه توضیح وزارت خارجه لبنان در مورد تنش فرودگاه بیروت الاخبار: سفر السودانی به ایران با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های تهران و دمشق است اعتراض شدید تهران به کابل نسبت به تحدید نامتناسب آب‌های ورودی به ایران ۱۶ کشته و زخمی در پی برخورد یک هواپیما به ساختمانی در کالیفرنیا انفجاری مهیب فرودگاه خلخله در جنوب سوریه را لرزاند حضور مجتبی امانی، سفیر ایران در میان شهروندان لبنانی تجمع کننده در مقابل سفارت ایران در بیروت + فیلم راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ یک نیروی زبده ارتش آمریکا بود تنش در فرودگاه بیروت/ بازرسی شدید مسافرین هواپیمای ماهان ایر واکنش سفیر ایران به احضار توسط وزارت خارجه ایتالیا وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد

تحریم دو شرکت چینی بزرگ به بهانه ارتباط با ارتش چین توسط ترامپ

منابع آگاه می‌گویند دولت ترامپ قصد دارد نام دو شرکت بزرگ چینی شامل سنیک و سلوک را به لیست شرکت‌های تحریم شده چینی اضافه کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۷۴۷

به نقل از رویترز منابع آگاه می‌گویند، دولت ترامپ قصد دارد نام دو شرکت بزرگ چینی را به لیست سیاه شرکت‌هایی که به بهانه ارتباط با ارتش چین تحریم شده‌اند اضافه کند. این دو شرکت شامل شرکت تولید تراشه‌های الکترونیکی سنیک و شرکت ملی تولید نفت و گاز سلوک این کشور است. 

در صورتی که شاهد این اتفاق باشیم، دسترسی این شرکت‌ها به سرمایه‌گذاران آمریکایی متوقف خواهد شد و تنها چند هفته پیش از انتقال قدرت به جوبایدن در آمریکا تنش بین دو کشور بالا خواهد گرفت. پیشتر نیز اخباری مربوط به اینکه وزارت دفاع آمریکا قصد دارد نام چهار شرکت را به لیست شرکت‌های تحت مالکیت یا تحت کنترل ارتش چین اضافه کند و تعداد مجموع آنها را به 35 شرکت برساند. 

اخیرا ترمپ طی فرمان اجرایی دستور داده است تا خرید سهام شرکتهای حاضر در انگلیس توسط سرمایه‌گذاران آمریکایی ممنوع شود. 

شرکت سلیک اعلام کرده که به تعامل سازنده و باز با دولت آمریکا ادامه خواهد داد و تولیداتش فقط در کاربردهای غیرنظامی استفاده دارد. این شرکت تأکید کرده که هیچ رابطه‌ای با ارتش چین ندارد و هیچ محصولی برای کاربری نظامی تولید نمی‌کند. سفارت چین و شرکت سینوک هم فعلا به این خبر نشان نداده‌اند. شرکت سنیک به شدت در تولید محصولات خود به خرید قطعات آمریکایی وابسته است. در ماه سپتامبر وزارت آمریکا به شرکت‌های آمریکایی اعلام کرد که باید برای فروش کالا و خدمات باید مجوز بگیرند. 

ارسال نظر
آخرین اخبار